Manual de identitate vizuala - Regio Bucuresti Ilfov

Proiecte

Manual de identitate vizuala

Manualul de identitate vizuală Regio 2014 -2020 - martie 2016

 

Descarcati noua sigla a MDRAP, care inlocuieste vechea sigla MDRT.

Beneficiarii de finantare prin REGIO au obligatia de a promova faptul ca proiectele sunt finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Regional.

Manualul de identitate vizuala pentru Programului Operational Regional a fost elaborat pentru a sprijini Autoritatea de Management pentru POR, Organismele Intermediare pentru REGIO si beneficiarii de finantare prin REGIO (autoritati locale, IMM-uri, ONG-uri si alte institutii) in indeplinirea masurilor de informare si publicitate de care acestea sunt responsabile. Beneficiarii sunt obligati ca toate produsele de comunicare realizate in cadrul proiectelor finantate prin REGIO (pliante, brosuri, afise, comunicate de presa, website-uri etc.) sa corespunda cerintelor din Manualul de Identitate Vizuala.


In vederea informarii publicului larg, mass-media si potentialilor beneficiari, continutul Manualului de Identitate Vizuala REGIO este disponibil pe aceasta pagina web in format needitabil. Pentru versiuni editabile, beneficiarii pot apela la Biroul de Informare REGIO constituit in cadrul OI ADRBI. De asemenea, la seminariile de informare in vederea contractarii, acestia vor primi informatii despre procedura de avizare a materialelor de informare si publicitate.

Avizarea materialelor de informare si publicitate editate de catre beneficiarii de finantare se realizeaza de catre un expert desemnat din cadrul Biroului de Informare.

Mai multe detalii puteti obtine apeland 021.313.80.99 sau trimitand un e-mail pe adresa helpdesk@adrbi.ro